onsdag den 28. september 2011

Reception for T.S. Høeg og ARENA KONTRA

Forlaget Arena bad i foråret T.S. Høeg om at riste en musikalsk rune over småtryksserien ARENA KONTRAs for længst udsolgte 2010-årgang. Det resulterede i 6 spritnye blæserbårne kompositioner og værket ”Dane TS Hawk & The Cerebral Hemispheres Plays Poets”.
På lørdag kan man høre det i uddrag – tilsat anekdoter, øl og diverse – i Møllegades Boghandel, kl. 19.30

mandag den 26. september 2011

Salt og kultur

*
På en ellers udmærket restaurant i det indre København måtte jeg forleden opgive at spise den ret, jeg havde bestilt. Maden var alt, alt for salt. Det er ikke første gang, det er sket. Stadig oftere oplever jeg at være tørstig i flere dage efter at have spist ude.

- Politikens kulturredaktør har i dag valgt at bruge en såkaldt 'signatur' på et af de mange problemer, der alt for ofte overses i vores omgang med kulturens brogede felt; saltning. Det er betryggende at Politiken stadig agerer platform for de væsentligste kulturdebatter herhjemme.

onsdag den 21. september 2011

torsdag den 15. september 2011

Ny ARENA KONTRA-cd!

I foråret fik T.S. Høeg overrakt ARENA KONTRAs for længst udsolgte 2010-årgang, med besked om at riste en slags musikalsk rune over værkerne. Det resulterede i 6 spritnye blæserbårne kompositioner, hvori blandt andet Claus Carstensens, Thomas Hvid Kromanns og Per Aage Brandts respektive værker er omsat til proper musik.
Dane TS Hawk & The Cerebral Hemispheres Plays Poets er indspillet i samarbejde med Jakob Dinesen, Kasper Tranberg og Mads Hyhne - og kan kun erhverves gennem medlemskab af Arenas bogklub, Klub Arena.
Læs mere her…

onsdag den 14. september 2011

Det grønne C

I deres seneste valgannonce (gen)bruger de konservative deres tidligere valgplakater. Klassisk konservatisme og kæk meta i skøn forening. Det går næsten hen og bliver sødt. Slipset med de grønne og brune striber er også lige til at kramme. Kan man mon få lov til at klappe Lars Barfod lidt på hovedet uden Lene E, Brian M og Carina C straks kommer rendende?

søndag den 11. september 2011

Løg og kykloper!


I) Bonden fra Abdera
...  jeg kan hjælpe dig med det dér, hvis bare ... og han skrubbede sin plettede gris hele dagen og natten, men aldrig satte han tænderne i et løg igen.

IV) ... men før Kyklopen nåede at komme hjem til grotten, havde den lille kat labbet al osteløben i sig og nu lå den dér og spandt ved ildstedet ...

- Harald Voetmanns Trivia III; en oversættelse af Spurius Polluctus Virgis' såkaldte fragmenter, 2011. 

onsdag den 7. september 2011

Ny www til ARENA

Vi har fået ny hjemmeside...

tirsdag den 6. september 2011

Tag rattet knægt!

*
Halløjsa. Hvor kom det fra? Skal bamse nu til at lære farmand om livets højere realiteter. Nu skal far sove lidt. Tag rattet knægt.

- citat fra Peter Laugesens upublicerede drama 64928 (1998), hentet fra Lars Bukdahls potpourri i anledningen af efterårets store Laugesen-udgivelse på forlaget ARENA.